Om oss

Om Oss

Olivelle er et familieeid selskap som spesialiserer seg på utsøkte olivenoljer, balsamico eddiker og andre kulinariske smaksopplevelser. Mor og datter, Michelle og Brie Schaeffer, stiftet selskapet i 2006 med det ønsket om å kunne tilby sunne og ferske råvarer til lokalsamfunn i Montana. De er en av verdens første klassifiserte olivenoljeeksperter og sammen med sitt produksjonsteam smaker de seg årlig frem til de beste innhøstningene.

Dette fordi olivenoljer er som vindruer og vinranker, ingen år er like og ingen oljer deretter. Våre oljer kan derfor være fra forskjellige steder fra år til år, alt ettersom hvilken olje som kommer gjennom Olivelles kvalitets-nåløyet. Ytterligere fyller vi våre oljer og balsamico eddiker direkte foran kunden for å garantere varer av ypperste kvalitet og smak, uten tidligere eksponering for varme, lys eller oksygen.


I 2009 møttes amerikanske Brad Schaeffer, Michelles sønn, og norske Victoria Christensen hverandre på Montana State University. Etter endt studier tok det ikke lang tid før også Victoria var i full gang med olivenolje smaking og jobbing i familiebedriften. Da de flyttet tilbake til Norge og tok forskjellige jobber innen varehandel ble etterhvert savnet stort etter å kunne tilby Norge og norske kunder Olivelles fantastiske produkter. Drømmen om egen butikk i Norge begynte å ta form! I dag er Victoria og Brad stolte over endelig å kunne åpne sin første Olivelle butikk i Norge på Fornebu S. Håper vi sees!